SAF logotyp

Här hittar du information om vad som gäller när du ska använda vårt varumärke – inklusive vår logotyp, värdegrund och namn utan att behöva be om tillåtelse ifall du är en enskild medlem eller företagsmedlem.

SAF varumärken inkluderar, men är inte begränsade till, SAF namn, logotyp, värdegrund, och alla ord, fraser, bilder eller andra beteckningar som identifierar källan eller ursprunget av någon av SAF produkter.

Modifiera inte eller ändra markeringarna eller använd dem på ett förvirrande sätt, bl.a. på ett sett som tyder på sponsring eller godkännande av SAF, eller på ett sätt som förvirrar SAF med ett annat märke.

SAF logotyp för medlemmar

Logotyperna nedan får användas av företag och enskilda medlemmar i förbundet. Exempel på användningsområden för logotypen är på bl.a. webbsidor, brev och kuvert, reklamblad, annonser, arbetskläder och klätterutrustning.

SAF logotyp för tryck

Logotyperna nedan kan användas för bl.a. brev och kuvert, reklamblad, annonser, arbetskläder och klätterutrustning.

Viktig information

Om du vill använda dig av våra varumärken på ett sätt som inte omfattas av detta dokument, måste du kontakta info@sverigesarboristforbund.se och inkludera en visuell modell av avsedd användning.

 

Missbruk av logotyp

  • Ifall den aktuella logotypen används av någon som inte är medlem för innevarande år.
  • Modifierad logotyp på något sätt än den tillhandahållna via denna sida.

Misstänkt användning av föreningens logotyp anmäls till info@sverigesarboristforbund.se.

 

Relaterade sidor